Boxovací pytel 30/140 ( řetěz ), bílý pásek - Beltor

Boxovací pytel o váze 30 kg z dvouplášťového plawilu pro perfekntí pevnost a dlouhou životnost. Výplň-skelná vata.
Více informací
Kód zboží: PF-B0168
Výrobce: BELTOR
Materiál:
Přesná specifikace:
? Dostupnost: termin 5-6 tygodni
Obsah balení: 1 ks
1 892,- Kč
Kontaktujte nás

Nevíte si rady s výběrem?

Jsme vám k dispozici Po–Pá: 9:00–16:00

+420 724 859 347 +420 553 768 167 agauto@agauto.cz
  • Informace o produktu
  • Kontaktovat prodejce

Boxovací pytel 30/140 ( řetěz ), bílý pásek - Beltor

Vysoce kvalitní boxovací pytel určený pro uživatele, kteří potřebují trénovat na středně těžkém pytli. Výška samotného pytle je 140cm a jeho průměr je 30cm.

Celý pytel je z dvouplášťového plawilu, který zajistí perfektní pevnost a dlouhou životnost. Jádro boxovacího pytle je vyplněno skelnou vatou .

Veškeré šité spoje jsou protkány dvojitým stehem a zajistí perfektní pevnost a odolnost. Celková váha náplně pytle má hmotnost 30kg. Upevňuje se prostřednictvím kovového trojúhelníku o průměru 5mm. 

Detail

Náhled detailu 1

Boxovací pytel je zkonstruovaný z velmi pevného materiálu, vyrobeného na zakázku, což zaručuje vysokou pevnost v tahu a opotřebení. Plawil je nejlepší materiál pro výrobu boxovacích pytlů!

Vak je upraven tak, že vnitřek je vybaven speciálním závitem s kluznou vrstvou, tkanina uvnitř tedy tolik nepracuje a vy si dopřejete perfektní pocit při boxování.

Náhled detailu 2
  • Horní popruh je široký 30mm a je z pevného polyesteru.
Náhled detailu 3
  • Celý pytel je zkonstruován tak, aby se vám při boxování neustále neotáčel a pokud se zatočí, tak se vám nebude zakrucovat horní páska..
Náhled detailu 3
  • Dokonce i dno pytle je vybaveno kovovým prstencem, díky kterému můžete pytel připevnit i zespoda a tím zabránit kývání pytle, až budete boxovat.
Náhled detailu 4
  • Upevňuje se prostřednictvím kovového trojúhelníku o průměru 5mm.
  • Boxovací pytel je vhodný i pro velmi intenzivní tréninky. Můžete do něj boxovat, ale i kopat. Je určený pro všechny kategorie bojovníků, od začátečníků až po profesionály, kteří si na něm mohou skvěle trénovat techniku samotného souboje.
  • Je kvalitní a hodí se jak do profesionálních tělocvičen ke každodennímu používání, tak i do domácích posiloven a místností. Speciálně upravený povrch vám dopřeje příjemné boxování s rukavicemi i bez nich.
Náhled detailu 5

Kontaktovat prodejce

refresh captcha



Miluše Kneislová - AG AUTO AG AUTO LOGO agauto@agauto.cz CZ7060255554
Na Břížku 391 747 66 Dolní Lhota Česká republika
+420 553 768 167